5 Mart 2012 Pazartesi

HOSGELDİNİZ MİNYAMANYA

Uzun bir aradan sonra bloğuma girip bakmak istedim bugün ve beni izlemeye alan Nihat Demirbaş ı gördüm. Nihat beyde minyatür severlerden ve ben bir minyatür sanatçısını daha tanımış olmaktan büyük mutluluk duydum. Yaptığı şeyler öyle güzel ki bir marangoz gibi işliyor minicik mobilyaları. http://minyamanya.blogspot.com/ bloğuna girdiğinizde demek istediğimi anlayacaksınız. Aşağıdaki resim sadece yaptıklarından bir tanesidir. Bloglar dünyasına hoşgeldiniz minyamanya :)

6 yorum:

  1. Teşekkürler. Gerçkten övgü dolu sözleriniz beni bir kez daha mutlu etti. Blogunuzda misafir olmaktan da çok keyif aldığımı söylemek isterim. Tekrar teşekkürler. Saygılarımla Nihat

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize yüreğinize sağlık. Bizde bloğumuza bekleriz.

    YanıtlaSil
  3. Evet Canan hanım arkadaşımın bloğunu ziyaret ettim, harika işler çıkartmış. Özellikle minyatür konusunda böyle arkadaşlarımın çıkmasına acaip seviniyorum. Çünki el elden üstündür, kesinlikle benimde başkalarının fikirlerinden, yaptıklarında faydalanacağım şeyler çıkabiliyor. Kıskançlık diye bir duygu kesinlikle taşımam, tam tersi bu işleri nekadar yapan olursa o kadarda bilgi paylaşımı olur diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Un fantastico trabajo, gracias por el enlace.
    besitos ascension

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık. Bunlar ne şeker şeyler böyle.

    YanıtlaSil
  6. Aynen Özden bey çok mutlu oluyorum bende Türkiye de bu işle ilgilenenlerin sayısının arttığını görünce. Diğer ülkelerde çok fazla minyatür sanatçısı var ama Türkiye'de sayılı sizin gibi üstatlar :)

    YanıtlaSil