19 Ocak 2011 Çarşamba

MERHABA :)

Artik benimde bir blogum var :) Evde kendi dunyamda yapmis oldugum bu kucucuk miniminicik seyleri sizlerle paylasacak oldugun icin cok mutluyum.
Ece (benim minik prensesim) nedeni ile vakit bulamiyorum yapmaya bu nedenle bir kac kucuk parcaya sahibim ama onlari ne emeklerle yaptigimi anlatsam :) Kizim gece 12 civari uyudugu icin ancak o uyuduktan sonra birseyler yapmaya calisiyorum. Bazen saat 2 hatta 3 oluyor ve ben sabah ise gitmek icin 6 bucukta kalkiyorum bunuda belirtmek isterim. Ancak uykusuz kalmak adina kendimi mutlu eden bu hobiye vakit ayirmaya calisiyorum.
Profesyonel degilim, harikalar yarattigimi da iddia edemem ama kendi capimda guzel seyler yaptigimi dusunuyorum. Bakalim begenecek misiniz :)
Onceleri blog acmayi dusunmedigim icin asagida resimlerini yayinladigim mutfak minyaturumun yapim asamalari yok ancak merak edenler olursa hangi esyayi nelerden yaptigimi anlatabilirim. Hicbir hazir obje kullanilmamistir. Mobilyalar balsa agacindan yapilmistir. Buzdolabi da bir defterin karton kapagindan :)


                                                 







 


               





                                           Sut icer misiniz? :)

 


34 yorum:

  1. eVETTT İlk yorumu yazmakta bana düşmeliydi:))
    Mükemmelll Mükemmell Mükemmelll..:)
    Canan hanım gerçekten siz bendende küçük çalşmışsınız bu boyutta bu objeler anca böyle yapılır tebrik ederim:))
    Sizde bende amatörce yapıyoruz bu işi ve gerçekten sizde boş değilsiniz, yaptıkca dahada mükemmellerin ortaya çıkacağındanda eminim.Ellerinize emeğinize sağlık..:)))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Özden bey :)
    Sizden yorum almak ne güzel, hep ben size yazıyordum :) Elimden geldiğince ve hayallerime sığdırdığımca birşeyler yapmaya çalışıyorum işte. Umarım sizin kadar ilerlerim minyatür işinde. Ve size bir şey itiraf etmek istiyorum. Benim ilk minyatürlerim ayakkabı kutusuna girecek boyuttalar fakat sizin Koçtaş taki ilk serginize geldiğimde yaptıklarınızı görünce "Ne kadar da küçükler, blogta görüneneden daha minikler, benimkiler yanında dev kaldı" dedim ve daha o gecesi oturdum balsa ağaçlarımın başına başladım önceki yaptıklarımdan küçüklerini yapmaya, hatta bir baktım çok çok küçük oldu. (gördüğünüz mutfak küçük bir kıravat kutusu içinde sergilendi:)
    İşte benim sırrım yani minyatürlerimi bu derece küçültmem sizin sayenizde oldu :) Ayrıcca bu durum içinde çok teşekkür ederim size..

    YanıtlaSil
  3. Blog hayatınızda başarılar dilerim.
    Gerçekten yaptığınız minyatürler minicik. Bu işlerle uğraşmak sabır ister. Sabırlı insanlarda güzel işler çıkarırlar. Ellerinize sağlık.
    Nice yeni minyatürlerinizi bizlerle paylaşmanız dileği ile.
    Sevgiler
    <:))

    YanıtlaSil
  4. Aramıza hoşgeldin. Bu minimini dünyalar ne kadar muhteşem. Bayılıyorum ve çok özeniyorum. Başarılar diliyorum. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Canancığım yerçekten çok küçükve bence kendini hiçde küçümseme çok çok güzel olmuşlar ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Bloguma hoşgeldiniz :)
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Umarım bende aranızda kendimi daha da geliştirir sizlerle güzel şeyler paylaşırım.

    YanıtlaSil
  7. hayırlı uğurlu olsun bloğunuz. Hoş geldiniz.
    Emekleriniz çok cici çok mini ve çok hoşlar
    Elleriniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
  8. blog camiasına hoşgeldiniz:) bir minyatür sever daha tanımak ayrı bir keyif olacak benim için. gerçekten çok minik çalışmışsınız. nekadar ufalırsa yapması, tutması yapıştırması o kadar zor oluyor. tebrik ediyor devamını merakla bekliyorum:) kolay gelsin:) sizi de izlemeye alıyorum şu an hemen...

    YanıtlaSil
  9. Hoşbuldum :)
    Teşekkürler Sarı Melek ve Kitap Cadısı :)
    Beğendiğiniz için çok sevindim..
    Ayrıca Sarı Melek Özden beyin yarışması için yaptığınız minyatürleri de çok merak ediyorum. Eminim güzel işler çıkacaktır. Zaman tükeniyor çok az kaldı.. :)

    YanıtlaSil
  10. Hoşgeldiniz Canan hanım.. Bir yandan iş hayatı bir yandan minikler ile koşuşturmaca vs derken her gün bir kaç saat de olsa kendimize zevk aldığımız şeylere vakit ayırmazsak kendimize haksızlık etmiş oluruz dimi :)

    YanıtlaSil
  11. Aynen öyle çok güzel söylediniz Burcu hanım. Kendimle ilgili birşeyler yapamamak zevk aldığım alanlarla ilgilenememek beni bunaltıyor zaten. Muhakkak ilgilendiğim birşeyle olmalı. Minyatürden önce takı yapıyordum mesela. Belki miyatürlerimin yanı sıra kendim yaptığı diğer şeyleri de yayınlarım blogumda.
    Blogumu ziyaret ettiğiniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. Elinize sağlık..El emeği, göz nuru olmuş..

    YanıtlaSil
  13. Harikalar yaratmışsınız. Sizin gibi miskine can kuran. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. Sevgili Minicik, Tek kelime MÜKEMMEL çalışmalar ellerinize emeğinize sağlık.
    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  15. Hayatin sus payi, Nedret hn. ve Belgin hanim guzel yorumlariniz beni cok mutlu etti. Diger minyaturlerimi de yayinlamak icin daha bir heveslendim yorumlarinizla :)

    YanıtlaSil
  16. Canan hanım hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel çalışmalar göreceğimize eminim. Bu arada resimleri daha büyük yüklerseniz ayrıntıları ii görmüş oluruz, benim nacizhane size tavsiyem. Bol yorumlu ve paylaşımlı günler diliyorum

    YanıtlaSil
  17. Teşekkürler Yeetenek-sizin :) Resimlere gelince ; üzerine tıklanınca büyüyor ancak ben büyük olarak yüklemeyi henüz bilmediğim için böyle olmuş :) Öğreneceğim zamanla inşallah.. Mevcut resimleri de Özden beyin tarifleri ile yüklemeyi öğrendim :)

    YanıtlaSil
  18. sevgili arkadaşım hoşgeldin.minicik dünyana hayran kaldım.minyatür dünyası uçsuz bucaksız bir dünya yeni güzelliklerini bekleriz.banada uğrarsan sevinirim.ben de kanaviçeli minyatür birşeyler yapmaya çalıştım.bakalım begenecekmisin.sevgiler ve güzellikler

    YanıtlaSil
  19. merhaba canım aramıza hoşgeldiniz. sevgili Özden bey sayesinde sizi de tanımış olduk. ellerinize sağlık harika harika bir çalışma olmuş.

    izlemeye aldım fırsat buldukça uğrarım sevgiler sizide beklerim .

    YanıtlaSil
  20. Harika çok beğendim..Bi fırsat bulabilsem ben de yapmak istiyorum..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  21. Sevgil Aksungur teşekkür ederim Bende bloğunuzu ziyaret edeceğim sizi izlemeye alıyorum..

    YanıtlaSil
  22. Selam Örgü Çantam hoşbuldum. Yorumunuza teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  23. İffetin gülüğü hoşgeldiniz bloğuma. Gerçekten minyatür eşyalar dikkatinizi çekiyorsa bir şekilde fırsatını bulur ve yaparsınız inşallah..

    YanıtlaSil
  24. merhaba,
    hayırlı olsun blogunuz;)

    YanıtlaSil
  25. Sevgili Minicik Dünyam. 500. izleyicim olmanız nedeniyle size bir hediye sunmak istiyorum. Lütfen kabul edin. Ev adresinizi ve telefonunuzu mail adresime gönderirseniz memnun olurum.Sevgiler.
    nedretbahadir@yahoo.com

    YanıtlaSil
  26. Teşekkürler biyaşımadahagirdim. Bende Özden Beyin sizi de katmış olduğu yarışmanın sonucunu merakla bekliyorum.. Bloğunuzu inceledim de gerçekten çok beceriklisiniz. İzlemeye aldım hemen..

    YanıtlaSil
  27. Gerçekten sabır ve sevgi isteyen bir uğraş sizinki.Sizi hem çok takdir ettim hem de hayran kaldım.Ellerinize emeğinize sağlık,yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  28. Çok ama çok güzel ve ekstra minik bir çalışma olmuş. Hoşgeldin blog dünyasına. Mükemmel değilim falan demişsin ya, bu tür maketlerde hazır malzeme alıp koyulanlardan çok, seninki gibi tamamen el yapımı olan ve el yapımı olduğu belli olan çalışmaları daha çok seviyorum ben. Devam, devam....
    Harikasın

    YanıtlaSil
  29. hoş geldiniz... ne güzel bir çalışma.. e büyük bir sabır... ellerinize sağlık...

    bebegimincicileri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  30. sevgili colette, sesiber ve emine hanim yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Evet gercekten sabir isi belki ama sevince hic sikilmiyorsunuz aksine yapacak zaman bulamayinca bu minicik parcalari elinize uzun sure alamayinca cok sikiliyorsunuz sabirsizca ne zaman yeni seyler uretebilecegimin zamanini beklyorsunuz.
    Sesiber gercekten yorumunuz minyaturlerimi ne kadar degerli kildiginizi gostermis :) Evet hicbir hazir esya yok minyaturlerimde ve nelerden yararlanarak yaptigimi gorseniz sasarsiniz :) Mesela kizimin isikli lazer kilici gibi bir oyuncagi vardi o kirilinca icinden cikan yuvarlak demir parcasindan tava, isigin yanmasini saglayan tustan kettle yaptim.Salatayi koydugum sari tabak bir oyuncagin tekerlegi... falan gibi seyler. Evimde kirik dokuk ne olursa parcalari kutuda biriktiriyorum yani :)

    YanıtlaSil
  31. Canan hanım aramıza hoşgeldiniz, çalışmalarınız çok başarılı tebrik ediyorum sizi. Ellerinize ve emeğinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum, minik Ece' ye sevgiler :)

    YanıtlaSil
  32. Çok teşekkür ederim pompiş :) Eceye selamınızı ileteceğim :)

    YanıtlaSil
  33. minyatürcüler birbirini nasıl da buluyor değilmi:))

    bloğunuz hayırlı olsun, hoşgeldiniz,

    çalışmalarınız harika, elinize sağlık :) buzdolabını hangi malzemeden çalıştınız onu merak ettim doğrusu:)

    mutlu günler:)kızınıza da öpücükler:)

    YanıtlaSil
  34. Selam Mini Hobi,
    Aynen öyle birşeyi çok seversen onunla ilgili herşeyi, onunla ilgilenen herkesi buluyorsun :)
    Buz dolabını evimde bulunan beyaz karton kapaklı bir not defterinden yapmıştım.. O defterden birkaç adet bulunduğu için şanslıyım çünkü forex alamadım hala :( Defterden çalışma odası yapıyorum şimdi de :) Sürpriz yakında yayınlıcam :)
    Eceyi de akşam gidince sizin için öpeceğim.. :)
    Hoşçakalın.

    YanıtlaSil