11 Ekim 2011 Salı

YEŞİL KOLTUKLU ODA BİTTİİİİ

İşte sonunda tamamlamayı başardığım küçücük miniminicik okuma-dinlenme-kahve molası verme ve fiskos yapma ne odası olarak düşünürseniz öyle bir oda işte benimki de...

                                 
                                               Selaaamm :)
                       
                           Koltukları keçeden yaptım. ayakları da kürdandan.
                           Kitabımı açık bırakmışım kapatıyım bari :)

7 yorum:

  1. minicik dünyam ellerine emeğine sağlık.çok güzel olmuş.yeşil koltuklarda oturup çay içmek istedim.ne olacak bizim bu minyatür sevgimiz.fena bulaştık galiba sevgi dolu günlerrrrr

    YanıtlaSil
  2. Evet Canan hanım aksesuarlarıda yerleştirince göz doldurmuş ve harika olmuş.
    Yalnız forekx boyamada problem yaşamışsınız:))Bu kartonun tek eksisi boyayı zor tutmasıdır. Gönderdiğim kalemlerle boyasaydınız mükemmel olurdu.
    Ellerinize emeğinize sağlık.Kolay gelsin.:))

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler aksungur. Bu yeşil koltuklarda olamayacak belgi ama sizinle karşılıklı kahve içme fırsatımız olursa mutlu olurum :) Emimim sohbetiniz çok tatlıdır.
    Aynen dediğiniz gibi fena sardık bu minyatür işine ama bu durumdan o kadar mutluyum ki. İyiki keşfetmişim bu minik dünyayı ve keşfetmeye devam ediyorum... Hep beraber nice minyatür dolu yıllar inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Özden bey sizin tarafınızdan beğeni kazanmakta ayrı mutluluk.
    Gönderdiğiniz kalemlerle çerçeveyi boyadım ve çok hoşuma gitti bu kalemlerle boya yapmak tahta görüntüsü vermek. Bunun içinde ayrıca teşekkür etmek isterim.

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık oturup kahve içmek lazım o köşede:)

    YanıtlaSil
  6. minicik dünyam bir kahve içmek neden olmasın.ben beşiktaşta oturuyorum.sana bir az kendimi tanıtım.iş bankasından müdür olarak emekli oldum.evli bir kızım ve 2 erkek torunum var.biri üniversitede diğeri 8.nci sınıfa gidiyor.yaşımsa aman boşverrr yaşı.sana ve ailene sonsuz mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  7. Tanıştığımıza sevindim :) Bende bankacıydım şimdi faktoring şirketinde çalışıyorum. Dilerim sizin gibi emekliliğimde böyle güzel el emekleri ile uğraşmaya devam ederim... Aslında Beşiktaş uzak değilmiş yani bana anadolu yakasındayım ben ama merkezi bir yerdesiniz o yüzden birgün görüşebiliriz :) Böyle blogçular bir araya gelse buluşsak ortak bir yerde çok güzel olur. Belki sizlerden görüşenler vardır. Mesela siz Aslı ya gittiniz ya sadece minyatür öğrenme değil tanışıp güzel vakit geçirme imkanıda buldunuz ne güzel.

    YanıtlaSil