20 Eylül 2011 Salı

YEŞİL KOLTUKLU ODA

Yeni bir oda yapımına başladım. En kısa zamanda tamamlayabilmek dilegi ile yarım halini paylaşıyorum şimdilik :)

8 yorum:

  1. CANIM SANA KOLAY GELSİN.BEN DE MİNYATÜR KURSUNA YAZILDIM.ÖZDEN BEY SAYESİN DE BU GÜZELLİKLE TANIŞTIM.ÇOK AMA ÇOKKKK ZEVKİ BİR ÇALIŞMA.SAĞLIKLA KALIN

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.. Sevgili Aksungur minyatür kursuna yazılmana çok sevindim yani minyatürlerini takip edeceğim bir kişi daha katılıyor aramıza :)
    Merak ettiğim şey, şu kurs nerede ve hafta içi mi yapılıyor? Bende gitmek isterim çok minyatür sevdalılarınla bir arada güzel işler çıkarmak bu konuda kendimi geliştirmeyi öyle istiyorum ki.

    YanıtlaSil
  3. ne kadar güzel şeyler..
    ama sanırım biraz da sabır işi..

    YanıtlaSil
  4. Evet kesinlikle sabır işi, yani gerçekten çok sevmesen uğraşması oldukça zor gelir. Fakat sevince sabrını zorluyorsun :)

    YanıtlaSil
  5. minicik dünyam minyatür kursunu aslı bayülgen veriyor.ben de öğrendiklerimi minyatür meraklıları ile paylaşacağım.3-4-5 ekim de üçer günlük kurslar yapıyor.tüm malzemeler dahil 300 tl.abayulgen@gmail.com mail adresidir.sevgilerrrr

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler Canan hanım. Çok sade bırakmışsınız sanırım devam edeceksiniz.Duvara birkaç pano ve raflarada bişeyler yapıyorsunuzdur:))

    YanıtlaSil
  7. Evet Özden bey içini doldurmaya başladım bu başlangıç hali :) Zaman buldukça yapıyorum son halini de ekleyeceğim.. :)

    YanıtlaSil