8 Eylül 2011 Perşembe

Minyatür Koltuk Yapımı

Okuma odası minyatürümdeki koltukları görmüssünüzdür. İştebu koltukların yapımını fotograflamıştım ancak fotograflarım arasında yeni bulduğum için şimdi paylaşabiliyorum sizlerle. Yapımında kullanılan malzemeleri gördügünüzde ne kadar küçük olduklarını daha iyi algılayabileceksiniz..

Çakmak ucu - raptiye - bir parça sünger ve kumaş




8 yorum:

  1. hayatta aklıma gelmezdi bu malzemelerle bir koltuk çıkacağı. siz minyatür sevdalıların emeklerine bayılıyorum.
    ellerine sağlık süper

    YanıtlaSil
  2. muhteşem, paylaşım için tşk.ler.hiç aklıma gelmeyen şeylerden ne güzellikler oluyor.

    YanıtlaSil
  3. Aslında bakıldığında yapımı ne kolay olarak görünen bir koltuk değilmi, burda tek önemli şey yaratıcılık. Herkes bir maddeye baktığında onunla ilgili farklı fikirler oluşabilir kafasında.. Ben birgün işten dönerken yerde gördüm bu çakmak başını ve elime aldım dedim ki koltuuuk :) ve cebime attım. Akşamda oturdum bunu yaptım.. Daha inanamayacağınız şeylerden neler yapılıyor görseniz iş yerindeki arkadaşlarım şaşırıyor ve bana evde ne bulurlarsa çerçöp toplayıp getiriyorlar :)
    Örneğin kızımın kırılan oyuncağından çıkan bir elektrik devresinden minicik tava yapmıştım içine de yumurta. Onunda yapımını paylaşırım sizlerle.
    Teşekkürler yorumlar için :)

    YanıtlaSil
  4. Evet atıl diye birşey olamaz, kesinlikle bir işe yarar.Ama bunu değerlendirmek için yaratıcılık gerekiyor, düşünce gerekiyor ve el becerisi gerekiyor. Bunlar bir araya gelirse işte böyle harika şeyler ortaya çıkıveriyor.Ellerinize sağlık:)))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Özcan bey :)
    Sizin kadar yaratıcılığımız gelişmesede birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte :)

    YanıtlaSil
  6. canım, bebeğin elleri ayakları yok demişsin çok haklısın yapacaktım sıkıldım aceleciliğimden hemen yayınlayım dedim.kumaştan eller ve ayaklar yapılır patikler dikilir.bundan sonra yapacağım bebeğe el ayak yapacağım söz.kucak dolusu sevgilerr

    YanıtlaSil
  7. Simplemente FANTASTICO!!!!
    Un beso.

    YanıtlaSil